Hola! Si estàs ací és per que has participat en Sentim les llibreries i vens a veure de qui eres el amic o amiga invisible. Nervis? Il.lusió?

Hola, si estás aquí es porque has participado en Sentim les llibreries y vienes a ver de quién eres el amigo o amiga invisible. ¿nervios? ¿Ilusión?

Lost your password?
PREGUNTES FREQÜENTS/ PREGUNTAS FRECUENTES:
No recorde la meva contrasenya, o el meu sobrenom / No me acuerdo de mi contraseña o nick

Quan te vas inscriure te va arribar un e-mail de confirmació. En aquest email està detallada la informació que necessites.

Cuando te inscribiste te debió llegar un email de confirmación. En ese email está detallada toda la información que necesitas.

No vaig rebre cap email de confirmació / No recibí ningún email de confirmación:

L´email s´enviava de forma automàtica així que si no l’has vist, pot ser t´ entrara a la safata de spam. Si encara i tot no el trobes, pots escriure´ns a sentimlesllibreries@gmail.com, t´ ajudarem amb la teva incidència.

El email se enviaba de forma automática así que si no lo has visto, puede que esté en tu bandeja de spam. Si aún así no lo encuentras, escribenos a sentimlesllibreries@gmail.com y te ayudaremos a resolver tu incidencia.

Què passa si ja tinc el llibre que em regala el meu amic/ga invisible? / ¿Qué pasa si ya tengo el libro que me ha regalado mi amigo invisible?

No hi ha cap problema! Quan òbrigues el teu regal, si ja el tens o ja l’has llegit, informa la teua llibretera o llibreter i podràs canviar-ho per un llibre del mateix import o inferiror en la pròpia llibreria.

 

No hay problema. Cuando abras tu regalo, si ya lo tienes o ya lo has leído, informa a tu librera o librero, podrás cambiarlo por un libro del mismo importe o inferior en la propia librería.

Hi ha un preu mínim o un màxim per a fer la compra del llibre? / ¿Hay un precio mínimo o máximo para hacer la compra del libro?

No.Sentim les llibreries és una iniciativa de suport al comerç local i en aquest cas a les llibreries valencianes, per la qual cosa deixem al criteri de cada participant els diners que considereu us voleu gastar en el vostre regal com a impuls a la llibreria que heu seleccionat i decidit secundar. Cadascun aporta en la mesura de les seues possibilitats, l’important és participar.

 

No. Sentim les llibreries es una iniciativa de apoyo al comercio local y en concreto a las librerías valencianas, por esta razón dejamos a criterio de cada participante el dinero que se quiere gastar. Piensa que esto además de un regalo es un impulso a la librería que has seleccionado y decidido apoyar. Cada uno aporta en la medida de sus posibilidades, aquí lo importante es participar.

Els llibres que se compren han de ser en valencià? / ¿Los libros que se compran tienen que ser en valenciano?

Compra el llibre en base a la informació que t´ha sigut donada, pot ser en el idioma que siga.

Compra el libro en base a la información que te haya sido dada, puede ser en el idioma que sea.

Què passa si després no puc anar a comprar el llibre? / ¿Que pasa si no puedo ir a comprar el libro?

Tens des del 5 de maig fins al 5 de juny per a anar a comprar el regal a l’amic invisible que t’ha tocat. En cas que t’adones que no podràs anar a comprar en aquest període tens varies opcions:

  1. Sols en cas veritable de que no pots apropar-te a la llibreria, pots fer la compra cridant per telèfon a la llibreria i parlant amb el teu llibreter o llibretera. Fes un ús responsable d´aquesta opció, un dels objectius d’aquesta iniciativa és plenar de vida les llibreries. 
  2. També tens l’opció de retirar la teva participació, però hauràs d´ avisar-nos a través del email de sentimlesllibreries@gmail.com

 

Tienes desde el 5 de mayo hasta el 5 de junio para ir a comprar el regalo al amigo invisible que te ha tocado.

Si no puedes ir a comprar en este periodo hay varias opciones:

  1. Solo en caso de que no puedas acercarte a la librería, puedes hacer la compra llamando por teléfono a la librería y hablando con tu librero o librera. Haz un uso responsable de esta opción, uno de los objetivos de esta iniciativa es llenar de vida las librerías. 

También tienes la opción de retirar tu participación, pero deberás avisarnos a través del email de sentimlesllibreries@gmail.com

CALENDARI / CALENDARIO:
  • 5 DE MAIG: Ja pots consultar  la informació sobre el teu amic/a invisible: gustos literaris, edat, etc. És el moment d´acudir a la llibreria triada per a realitzar la teua compra, que deixaràs a càrrec del llibreter.
  • 5 DE MAYO: Ya puedes consultar la información sobre tu amigo/a invisible: gustos literarios, edad, etc. ¡Es el momento de ir a la librería elegida para realizar tu compra, que dejarás a cargo del librero.
  • 7 DE JUNY: Des del 7 de juny, pots acudir de nou a la llibreria per a recollir el teu llibre sorpresa que el teu amic/a invisible haurà deixat per a tu.
  • 7 DE JUNIO: Desde el 7 de junio puedes ir de nuevo a la librería para recoger tu libro sorpresa que tu amigo/a invisible habrá dejado para ti.

RECORDA FER UNA FOTO I PUJAR-LA A LES XARXES SOCIALS. ETIQUETA´NS EN @SENTIMLESLLIBRERIES 

RECUERDA HACER UNA FOTO Y SUBIRLA A LAS REDES SOCIALES. ETIQUETANOS EN @SENTIMLESLLIBRERIES

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca